Het is momenteel 22 Mrt 2023, 00:51

 • Forum
  Onderwerpen
  Berichten
  Laatste bericht
 • STEPHEN KING FANCLUB FORUM STOPT!!!
  De afgelopen jaren is ons forum een ontmoetingsplek geweest voor een grote schare fans van Stephen King. Op het forum kon bijvoorbeeld worden gediscussieerd over Kings verhalen en konden onze vaste forumbezoekers hun nieuwste aanwinsten met andere fans delen. Helaas hebben wij echter moeten besluiten om te stoppen met ons forum vanwege het extreem toegenomen aantal spammers/hackers en de sterk teruggelopen bezoekjes van 'gewone' forumleden. Daarnaast neemt de huidige forumdatabase een dermate groot gedeelte van onze webhosting in beslag, dat het onderhouden van een (bijna niet meer gebruikt) forum niet langer opweegt tegen de voordelen die het forum biedt.

  Ook zijn wij van mening dat het onderhouden van een forum niet meer van deze tijd is; er zijn voldoende andere mogelijkheden (c.q. sociale media) gekomen, waardoor fans alsnog met elkaar in contact kunnen komen.

  Omdat we ons kunnen voorstellen dat de vaste forumbezoekers wellicht nog informatie van het forum willen halen, zullen we het forum tot en met 30 maart 2023 beschikbaar houden. Daarna zullen we het forum afsluiten en van onze website verwijderen. Om misverstanden door de datum te voorkomen: dit is absoluut géén 1 april-grap!

  We willen alle forumbezoekers van de afgelopen jaren bedanken voor hun bijdrage(s) aan de King-community. We hopen uiteraard dat jullie ons wel gewoon blijven bezoeken op onze website, Facebook-pagina en - in levende lijve - op boekenmarkten, fanclubdagen en filmfestivals.

  -- Het bestuur van de Stephen King Fanclub
  53377 Onderwerpen
  87159 Berichten
  Laatste bericht Lightning Roulette
  door Dreefter Laatste bericht bekijken

Aanmelden  •  Registreren

Wie is er online?

ONLINE_USERS_TOTAL_GUESTS (Gebaseerd op de gebruikers die actief waren gedurende 5 minuten)
De meeste gebruikers ooit tegelijkertijd online was 259 op 13 Jan 2023, 10:41

Statistieken

TOTAL_POSTS_COUNT • TOTAL_TOPICS • TOTAL_USERS • Onze nieuwste gebruiker is arlojasper